Dvd Engels

The flash

Ethan Spaulding (regisseur), Troy Baker (acteur), Nolan North (acteur)

The flash

Ethan Spaulding (regisseur), Troy Baker (acteur), Nolan North (acteur)
  • Vanaf 6-8 jaar
  • Vanaf 9-11 jaar
The Joker staat op het punt het Daily Planet-gebouw onder handen te nemen en de stenen in het rond te doen vliegen. The Justice League is klaar voor de strijd, maar The Flash zit vast in een tijdlus en wordt volop gedwarsboomd door Reverse Flash. Ze zullen de cyclus moeten doorbreken om Metropolis te redden, maar dat lukt niet zonder The Atom, Krypto the Superdog en Ace the Bat-Hound.
Titel
The flash
Regisseur
Ethan Spaulding
Acteur
Troy Baker (stem) Nolan North (stem)
Componist
Tim Kelly
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
75 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens, Fins, Noors, Zweeds Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Fins, Zweeds
EAN
5051888232347

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Besprekingen

Animatiefilm uit 2018 (direct-naar-video) die gebaseerd is op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics over Superman, Superwoman, Batman enzovoort. Het is na ‘Gotham City breakout’* de zevende film in deze animatieserie. De Justice League is een groep superhelden onder leiding van Batman die Metropolis beschermen tegen het gespuis. Schurk Eobard Thawne alias Reverse-Flash heeft de snelle superheld The Flash in een tijdlus geplaatst, waardoor hij zijn snelheid en al zijn krachten kwijtraakt. Daarom wordt hij ontslagen door Batman. The Flash moet zijn krachten weer terugwinnen voor het te laat is en ontmoet een aantal nieuwe personages, waaronder The Atom en Green Lantern en superdieren, zoals Ace the Bat-Hound en Krypto the Superdog. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes. Vanaf ca. 9 jaar.