E-boek
Nederlands

Beslagen spiegels

Francien, de hoofdpersoon in ‘Beslagen spiegels’ van Henny Thijssing-Boer, is uiterzonderlijk mooi. Haar man Lars bewondert haar beeldschone uiterlijk en na twee jaar huwelijk zijn ze nog steeds smoorverliefd op elkaar. Maar op de dag dat Francien in de bres springt voor een onbekend meisje verandert haar leven compleet. Ze wordt het slachtoffer van straatgeweld en haar gezicht raakt verminkt. Fra
Titel
Beslagen spiegels
Auteur
Henny Thijssing-Boer
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789020541977
CloudLibrary
64x42r9

Over Henny Thijssing-Boer

Henny Thijssing-Boer (Sint-Annen, 7 februari 1933 - Winschoten, 24 mei 2011) was een Nederlandse schrijfster.

Thijssing-Boer, dochter van een landarbeider, groeide op in de provincie Groningen. Op negenjarige leeftijd verhuisde zij naar Warffum. Zij ontwikkelde zich als autodidact tot een veel gelezen schrijfster van streekromans. Haar boeken dragen een protestants-christelijke signatuur tegen de achtergrond van het Groningse platteland.

In 1992 behaalde ze de eerste plaats in de top 100 van de leenrechtvergoeding over 1991 in Nederland.

Thijssing-Boer was gehuwd en laat twee kinderen na.

Bibliografie

  • Als de tijd daar is (1976)
  • Hoeve Marloes (1976)
  • Eens komt het geluk (1977)
  • Zon en Schaduw (1977)
  • De thuiskomst van Hidde (1977)
  • Wie liefde zaait (1978)
  • Dit kleine geluk (1978)
  • Toen de pereboom bloeide (1979)
  • Een mens is maar een men…Lees verder op Wikipedia