E-boek
Nederlands
Een WP thriller Tijdens een ontgroeningskamp wordt het levenloze lichaam van Belle op een verlaten dijkje gevonden. Als psychologe Wynona Post, oftewel WP, haar cliënte Josje hierover hoort vertellen, wordt ze gegrepen door het mysterieuze verhaal. WP vermoedt dat de dood van Belle geen natuurlijke dood was. In haar zoektocht naar de waarheid negeert ze grenzen en brengt daarbij ook haar eigen le
Titel
Alibi
Auteur
Martine Kamphuis
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: De Crime Compagnie, 2014
1 digitaal bestand
ISBN
9789461091772
CloudLibrary
7hxxmg9

Over Martine Kamphuis

CC BY 3.0 - Foto van/door Eric van Dijk

Martine Kamphuis (1963) is een Nederlands schrijfster.

Kamphuis studeerde geneeskunde en is werkzaam als psychiater. Ze publiceerde onder andere enkele artikelen met betrekking tot haar vakgebied. In 2006 verscheen haar debuut, de psychologische thriller Vrij. In 2007 bracht Uitgeverij Averbode haar eerste kinderboek uit in de reeks van Vlaamse Filmpjes.

Kamphuis heeft drie zoons, die als proeflezers fungeren voor haar jeugdboeken. Ze won tweemaal de John Flandersprijs. De vertaalrechten van een aantal van haar boeken werden verkocht aan de Duitse uitgever Droemer Knaur.

Bibliografie

Volwassen literatuur
  • 2006 - Vrij (De Arbeiderspers)
  • 2007 - Ex (De Arbeiderspers)
  • 2008 - Kift (De Arbeiderspers)
  • 2008 - Liefste (Kerstverhaal Margriet)
  • 2009 - Ziek (De Arbeiderspers)
  • 2011 - Vakantie (Kort verhaal, in de bundel Verrassing!, De Crime Compa…Lees verder op Wikipedia