De bibliotheek is gesloten tot en met 19 april. U kan materialen afhalen op afspraak: aanvragen kan via dit formulier.

Get started right away

Volg ons op Facebook

Digitale diensten van de bib

Met je Mijn Bibliotheek-profiel lees je digitale prentenboeken van Fundels met je kroost of blader je digitaal door de krant.
Je krijgt hieronder ook speciaal door de bib geselecteerde tips om online te lezen, luisteren en kijken via verschillende digitale kanalen.

Digitale diensten van de bib

Activiteiten bibliotheek Eeklo

Markt of braderie

Afhaalpunt bibliotheek

When
Van 27 maart 2020 tot 19 april 2020
Price
Free

De bibliotheek is gesloten i.v.m. coronamaatregelen, maar je kan na afspraak materialen afhalen in de bibliotheek. Reserveer je materialen via www.eeklo.be/bibliotheek/afhaalpunt.( max. 10 materialen per gezin. Je krijgt een mail met dag en tijdstip waarop je de materialen kan afhalen. Je kan je materialen ophalen in de veranda van de bibliotheek: bewaar afstand met het personeel

Cursus of workshop

AFGELAST Initiatie breien voor kinderen

When
zaterdag 4 april 2020
Price
Free

Breien is weer hip! Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud, en wil jij ook graag leren breien? Kom dan op 4 april naar de bibliotheek van Eeklo. De vrijwilligers van het breicafé leren je de basis van het breien.

Cursus of workshop

AFGELAST Academie van de Smaak: workshop vegan

When
dinsdag 21 april 2020
Price
€ 5,0

Wil je graag vegan leren koken, of kook je al vegan en ben je op zoek naar meer inspiratie? Schrijf je dan in voor deze workshop! In de workshop maken we ontbijt, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Maximum 15 deelnemers, inschrijven verplicht. Prijs (ingrediënten inbegrepen) 5 euro, UiTPAS met kansentarief: 1,25 euro.