Leestips

Kan je niet kiezen uit het grote aanbod in de bibliotheek? Om je op weg te helpen, geven we je enkele tips mee.

Naar de leestips

Activiteiten bibliotheek Eeklo

Lezing of congres

Voorleesmoment

Quand
Van 4 september 2021 tot 18 december 2021
Prix
Free

Kom jij even lekker wegdromen in de bib? Wist jij dat voorgelezen worden hartstikke gezond is? En erg ontspannend! Neem een kijkje in een compleet andere wereld, vol spanning, avontuur en fantasie! Het stimuleert je verbeeldingskracht, vergroot je woordenschat en is goed voor je sociale ontwikkeling. Dus treuzel niet en kom elke zaterdag om 11u naar het voorleesmomentje in de bibliotheek!

Cursus met open sessies

Academie van de Smaak: Vers!

Quand
Van 21 september 2021 tot 14 december 2021
Prix
€ 5,0

De Academie van de Smaak start weer op. In het najaar van 2021 zijn er kookdemonstraties Je volgt de stap-voor-stap bereiding van een drietal gerechten. Daarna kan je proeven van alles wat klaargemaakt werd, vragen stellen en gezellig bijpraten. Je krijgt alle recepten mee, zodat je thuis zelf de gerechten kan maken. Beperkt aantal deelnemers, inschrijven verplicht. Prijs: 5 euro, UiTPAS met ...

Cursus met open sessies

Breicafé

Quand
Van 28 september 2021 tot 28 december 2021
Prix
Free

Iedereen die houdt van breien, is van harte welkom: zowel beginners als meer ervaren brei(st)ers. Gezellig samen breien, ervaringen en ideeën uitwisselen, breitechnieken opfrissen of aanleren… Iedereen breit wat hij/zij wil, op zijn/haar tempo. Gratis, zelf wol en breinaalden meebrengen. Inschrijven via bibliotheek@eeklo.be, 09 218 27 00 of in de bibliotheek.