De bib krijgt een update!

Vanaf oktober krijgt de digitale dienstverlening van de meeste Oost-Vlaamse bibliotheken, waaronder bib Eeklo, een update. Daardoor kunnen leners een pak vlotter materiaal van de bib ontlenen of terugbrengen.
Om de overgang naar Wise - zo heet het nieuwe systeem - zo vlot mogelijk te laten verlopen, gaat de bibliotheek even dicht: van 30 september tot 11 oktober.

Om de dienstverlening te garanderen, krijgen de Vlaamse bibliotheken een nieuw gemeenschappelijk softwaresysteem. Dat zal de bibs nog betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker maken. Na de omschakeling zullen ze ook efficiënter kunnen samenwerken.

Om van het oude naar het nieuwe systeem over te schakelen, hebben de bibs wel wat tijd nodig. Van 30 september tot 11 oktober zal je helaas geen boeken of andere materialen kunnen lenen, terugbrengen, verlengen of reserveren.
De bib beloont je geduld met een verwendag op zaterdag 12 oktober. Van 9 tot 12u kan je dan terug door de collectie snuisteren en ga je met een leuke attentie naar huis (zolang de voorraad strekt).
Meer info volgt.