Leesgroep bibliotheek Eeklo

Heb je zin om je leeservaringen uit te wisselen met andere boekenliefhebbers? Ben je benieuwd wat andere mensen aantrekt (of net niet) in een boek? Wil je meer weten over de auteur en haar of zijn stijl? Dan is de leesgroep iets voor jou.

Vier keer per jaar komen we samen rond een boek dat we vooraf kiezen. Met verschillende mensen een boek onder begeleiding bespreken, verrijkt je leeservaring en vergroot je leesplezier! 
Maximum 12 deelnemers.

Gratis. 
Inschrijven via bibliotheek@eeklo.be, 09 218 27 00 of aan de balie van het STIP (Molenstraat 36, 9900 Eeklo). 

 • Woensdag 11/03/2020, van 19u30 tot 21u30 in de bibliotheek, Molenstraat 36, Eeklo 
  Onder begeleiding van Paul Buyck 
  Grand Hotel Europa / Ilja Leonard Pfeijffer 

  Iedereen leest dit boek (in het Nederlands of het Engels). We bespreken het boek onder begeleiding en komen te weten wat anderen aantrekt (of net niet) in een boek, leren meer over  de auteur en haar of zijn stijl... 
  Indien mogelijk starten we net als vorig jaar met een leesgroeplid dat iets brengt rond de auteur/het werk van de auteur. Daarna bespreken we samen het boek. 
   
 • Dinsdag 26/05/2020, van 19u30 tot 21u30 in het Huis van de Mens, Boelare 131, Eeklo 
  Thema reizen 
  Iedereen kiest welk boek hij/zij wil lezen, gelinkt aan het gekozen thema. Romans, non-fictie, graphic novels… Het is allemaal mogelijk! Een heerlijke diversiteit aan mensen en boeken. Op de bijeenkomst wisselen we leeservaringen uit. 

  Ter inspiratie hier een aantal werken uit de collectie van bibliotheek Eeklo rond reizen.