Op zoek naar leestips?

Kan je niet kiezen uit het grote aanbod in de bibliotheek? Om je op weg te helpen, geven we je enkele tips mee.

leestips
  1. Via onze catalogus zoek je op auteur, titel, thema... We bieden je ook een overzicht van de nieuwe boeken, strips en dvd’s.
  2. Voor volwassenen is er Mijn Leestipper: elke maand leestips naar je eigen smaak en voorkeur uit de Nederlandstalige fictiecollectie van bibliotheek Eeklo.
  3. Voor kinderen tussen 6 en 11 jaar is er Bieblo: door bij opeenvolgende illustraties op groen (leuk) of rood (niet leuk) te klikken, krijg je tips voor fictieboeken.
  4. Voor iedereen van 0 tot 18 jaar is er Boekenzoeker : aan de hand van criteria die jij kiest, krijg je boekentips aangepast aan jouw leeftijd en wensen.