KJV groep 2

GEZOCHT: kinderen van het 2e leerjaar, die graag lezen, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Een KJV-lid leest tussen oktober en april de 8 boeken van de KJV-lijst en kiest de winnende boeken. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 7 oktober 2020 tot 24 maart 2021

KJV groep 7

GEZOCHT: jongeren van het 5e of 6e middelbaar, die graag lezen, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Je leest tegen 5 mei de 5 boeken van de leeslijst (een mooie mix van volwassenenliteratuur, Young Adult en graphic novel), en vormt er je mening over. Je kan een boek afhalen in de bib op 10 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari en 27 februari. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 10 oktober 2020 tot 27 februari 2021

KJV groep 6

GEZOCHT: jongeren van het 3e of 4e middelbaar, die graag lezen, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Een KJV-lid leest thuis tussen oktober en april de 8 boeken van de KJV-lijst en kiest de winnende boeken. Je haalt 4x keer boeken af in de bib: op 10 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari en/of 27 februari. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 10 oktober 2020 tot 27 februari 2021

KJV groep 3

GEZOCHT: kinderen van het 3e of 4e leerjaar, die graag lezen, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Een KJV-lid leest tussen oktober en april de 8 boeken van de KJV-lijst en kiest de winnende boeken. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 10 oktober 2020 tot 27 maart 2021

KJV groep 4

GEZOCHT: kinderen van het 5e of 6e leerjaar, die graag lezen, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Een KJV-lid leest tussen oktober en april de 8 boeken van de KJV-lijst en kiest de winnende boeken. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 10 oktober 2020 tot 27 maart 2021

KJV groep 5

GEZOCHT: jongeren van het 1e of 2e middelbaar, die graag lezen, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Een KJV-lid leest tussen oktober en april de 8 boeken van de KJV-lijst en kiest de winnende boeken. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 10 oktober 2020 tot 27 maart 2021

KJV groep 1

GEZOCHT: kinderen van de 3de kleuterklas of het 1e leerjaar, die graag voorgelezen worden, die graag hun mening laten horen, die KJV-lid willen worden! Dit jaar, omwille van corona, online voorleesmomenten: een KJV-lid bekijkt alle filmpjes en kiest de winnende boeken. Schrijf je snel in!

Wanneer
Van 14 november 2020 tot 5 december 2020

GEANNULEERD Poëzie en kwetsbaarheid met Ivo van Strijtem

Poëzie moet uit haar boeken treden,’ beweert Ivo van Strijtem ten stelligste. En met een aanstekelijk enthousiasme weet hij dit te bewerkstelligen. Aan de hand van gedichten uit eigen werk of door hem vertaalde gedichten toont de auteur ons hoe de schoonheid van poëzie een groeimiddel is dat de mens boven zichzelf laat uitstijgen. Hoe ze klaarheid schept in een wereld vol ruis, geluk brengt in ...

Wanneer
woensdag 25 november 2020

Poëzie en kwetsbaarheid met Delphine Lecompte

Delphine Lecompte is voor velen het buitenbeentje van de Nederlandstalige poëzie. Met werk dat mank loopt van het leven, dat troost zoekt in kermissen en circussen, dat stervend zwerft in een klappertandende wereld, lijkt het erop dat Delphine Lecompte zowel hyperactueel als tijdloos is. Grimmig, wrang en met de nodige zelfspot. De lezing kadert in een project dat het taboe rond kwetsbaarheid ...

Wanneer
woensdag 16 december 2020

Breicafé

Iedereen die houdt van breien, is van harte welkom: zowel beginners als meer ervaren brei(st)ers. Gezellig samen breien, ervaringen en ideeën uitwisselen, breitechnieken opfrissen of aanleren… Iedereen breit wat hij/zij wil, op zijn/haar tempo. Gratis, zelf wol en breinaalden meebrengen. I.v.m. coronamaatregelen is het aantal aanwezigen beperkt. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Schrijf je ...

Wanneer
woensdag 30 december 2020