Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Eeklo

‘Hoor jij wat ik hoor?’ Allerlei opdrachten kruisen je pad. Haal je het einde? Dan mag je iets uit de schatkist van Vlieg kiezen. In juli en augustus tijdens de openingsuren van de bibliotheek. (de bibliotheek is gesloten op 11,20 en 21 juli, van 27 juli t.e.m. 1 augustus en op 15 augustus)

Wanneer
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020

Voorleesmoment

Wie herinnert zich niet hoe fijn het was om voorgelezen te worden? Zowel voor jong en oud is het heerlijk genieten van de gezellige voorleesmomenten. Het is een moment van samenzijn, aandacht hebben voor elkaar, rust en ontspanning. Voorlezen is niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor de taal- en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarom is er elke zaterdag om 11 uur een ...

Wanneer
Van 4 juli 2020 tot 19 december 2020

Senioren in de bib

Elke 1ste dinsdag van de maand, van 14 tot 16 uur, kunnen senioren genieten van een gratis kopje koffie. Een goed moment om elkaar te ontmoeten, een krant of een tijdschrift te lezen, boeken en dvd's te lenen...

Wanneer
dinsdag 7 juli 2020

Academie van de Smaak: workshop veggie

Wil je graag vegetarisch leren koken, of kook je al vegetarisch en ben je op zoek naar meer inspiratie? Schrijf je dan in voor deze workshop! In de workshop maken we ontbijt, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Maximum 15 deelnemers, inschrijven verplicht. Prijs (ingrediënten inbegrepen) 5 euro, UiTPAS met kansentarief: 1,25 euro.

Wanneer
dinsdag 22 september 2020

Breicafé

Iedereen die houdt van breien, is van harte welkom: zowel beginners als meer ervaren brei(st)ers. Gezellig samen breien, ervaringen en ideeën uitwisselen, breitechnieken opfrissen of aanleren… Iedereen breit wat hij/zij wil, op zijn/haar tempo. Gratis, zelf wol en breinaalden meebrengen.

Wanneer
Van 30 september 2020 tot 30 december 2020

Academie van de Smaak: workshop vegan

Wil je graag vegan leren koken, of kook je al vegan en ben je op zoek naar meer inspiratie? Schrijf je dan in voor deze workshop! In de workshop maken we ontbijt, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Maximum 15 deelnemers, inschrijven verplicht. Prijs (ingrediënten inbegrepen) 5 euro, UiTPAS met kansentarief: 1,25 euro.

Wanneer
dinsdag 20 oktober 2020

Academie van de Smaak: workshop flexitariër

Wil je graag af en toe vlees eten en af en toe vegetarisch koken, maar weet je niet hoe te beginnen? Of je ben je op zoek naar meer recepten voor de flexitariër? Schrijf je dan in voor deze workshop! In de workshop maken we ontbijt, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Maximum 15 deelnemers, inschrijven verplicht. Prijs (ingrediënten inbegrepen) 5 euro, UiTPAS met kansentarief: 1,25 euro.

Wanneer
dinsdag 8 december 2020